Avangarde Forest a insemnat un nou inceput, un pas mare si important, iar acomodarea a fost una extrem de usoara. Avangarde inseamna spatiu, confort, intimitate pentru fiecare membru al familiei.
Inseamna dimineti racoroase si placute petrecute pe terasa.Inseamna cafeaua savurata in liniste si aer curat.
Inseamna cunostinte noi, prietenii strans legate si sprijin.
Este o casa si un loc pe masura asteptarilor mele!

Oana Matache

Pentru mine, acasa inseamna confort, relaxare, stare de bine intr-un ambient luminos, plin de caldura, care sa-mi ofere linistea si intimitatea de care am nevoie. Am fost extrem de incantata si surprinsa in cel mai placut mod cand am descoperit Avangarde Forest, care imi ofera toate aceste lucruri la un loc si chiar mai mult de atat, mentionandu-va inca doua aspecte esentiale pentru mine la selectarea unei case de vanzare:
1. pozitia complexului, prin care ma indepartez de zgomotul si poluarea Bucurestiului, dar, in acelasi timp fiind si foarte aproape de oras (la 5 min distanta de zona Herastrau si 15 min de Calea Mosilor)
2. incredibilul raport calitate-pret – materiale de calitate superioara, finisaje fara repros, pret extrem de avantajos.
Consider ca am facut o alegere exceptionala prin achizitionarea unei locuinte in acest complex.

Ines Sima

Inca de la inceput, am fost placut impresionati de buna colaborare pe care am avut-o cu dezvoltatorul, respectiv Bogdan Pandele, pe parcursul procesului de constructie si finisaje.
Orice dorinta sau solicitare ne-a fost rezolvata cu multa seriozitate si dedicare.
Ca locatari Avangarde Forest II suntem foarte multumiti de curatenia si aspectul ingrijit al complexului rezidential din Pipera, de relatia frumoasa cu vecinii nostri.
De asemenea, incantati de cantecelele nocturne ale greierasilor.
O data cu schimbarea casei incepem practic o noua viata si simtim deja ca am facut o alegere inspirata.

Ioana Petrea

Alegerea unei case in complex-ul Avangarde Forest II a fost o decizie care s-a dovedit a fi foarte inteleapta.
Temerea pe care o are fiecare cand se hotareste sa achizitioneze un imobil a fost spulberata imediat datorita profesionalismului angajatilor.
Punctele forte ale dezvoltatorului sunt: atentia la detalii ale echipelor de muncitori, personalizarea finisajelor conform dorintelor clientilor si nu in ultimul rand calitatea materialelor folosite.
Atitudinea dezvoltatorului este clar orientata catre client si intareste imaginea de dezvoltator care stie bine ce face.
Desi nu suntem la prima locuinta, Avangarde Forest inseamna pentru noi – acasa.
Va asteptam cu drag.

Iordache Titi