Ansamblu rezidential Voluntari

Va invitam sa descoperiti  Avangarde Forest, suita de ansambluri rezidentiale in Pipera, Voluntari, judetul Ilfov.

Avangarde Forest – case de vanzare Ilfov

112 vile construite - 112 familii fericite!

Avangarde Forest a fost conceput acordand atentie cu prioritate raportului pret-calitate.

Proiectele noastre au fost bazate pe principiu de a reduce costurile de intretinere, folosind cele mai bune materiale de izolare. Arhitectura moderna vilelor insiruite ajuta la scaderea pierderilor de caldura. Folosind materiale naturale precum lemnul masiv si culori calde am reusit sa cream in case un stil confortabil si elegant, un mediu sanatos si placut. Amplasarea langa padure, compartimentarea functionala, interiorul spatios si luminos – sunt doar cateva dintre atuurile vilelor din Avangarde Forest. Aici este o atmosfera calda, comunitatea prietenoasa, un set de servicii impecabil, o viata interesanta pentru intreaga familie ce isi doreste o casa si o oportunitate de a intalni prieteni noi.

AVANGARDE FOREST

Traieste-ti visul!

 

Complex Rezidential Avangarde 5: Vandut
Noul cartier de vile Avangarde Forest 5 a fost finalizat si este deja ocupat 100%. Format din 24 de case spatioase (220 mp construiti) si compartimentate optim pentru nevoile unei familii moderne, Avangarde Forest 5 ofera amestecul perfect dintre accesul in oras si viata relaxata a familiei.
 Complex Rezidential Avangarde 4: Finalizat
Noile Vile din Pipera sunt compartimentate cu mai multe spatii de depozitare, living, 3 dormitoare, zona de relaxare si gradina de 124 mp. Complexul este alcatuit din 12 vile duplex care au o suprafata construita de 277 m², P+E+M.
Avangarde Forest 3: Vandut.
Vila A1 : Suprafata construita – 202,9 mp, Suprafata teren – 112,5 mp
Vila A2 : Suprafata construita – 199,52 mp, Suprafata teren – 108 mp
Vila A4 : Suprafata construita – 202,17 mp, Suprafata teren – 108 mp
Vila B1 : Suprafata construita – 276,5 mp,  Suprafata teren – 222,3 mp
Vila C1 : Suprafata construita – 303,8 mp, Suprafata teren – 242,2 mp
Vilele din Voluntari Avangarde 2: Vandut
Vilele din Voluntari au 2 dormitoare si 2 livinguri, 4 bai, pozitionate la fiecare etaj, bucataria spatioasa, la mansarda este construita o terasa generoasa. Suprafata construita este de 180,87 m² (Parter+1 etaj+Mansarda) si teren aferent cu o suprafata in jur de 110 m².
Casele Pipera Avangarde 1: Vandut
Format din 24 de case impartite in 3 module. Fiecare modul rezidential Avangarde 1 are 8 case separate cu izolatie fonica performanta. Fiecare casa din ansamblul rezidential Pipera are o suprafata construita de 183 m²(P+1+M) si gradina in suprafata de 50 m².

PROIECTE

AVANGARDE 5

AVANGARDE 4

AVANGARDE 1

AVANGARDE 2

AVANGARDE 3

DE CE AVANGARDE ?